Klantenservice, support en hulp

Betaling

Je kunt in onze webshop met iDeal betalen. Na betaling wordt de brstelling zo snel als mogelijk, per post, naar je opgegeven adres gestuurd.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn € 0,00. Hij wordt gratis verzonden naar elk adres in Nederland. We verzenden niet naar adressen buiten Nederland.

Contactgegevens

HET-KOMT-GOED.nl
Een initiatief van Boerma Reclame
Fluwelensingel 87
2806 CE Gouda
KvK nr: 24337690

Als je een klacht hebt, wat dan?

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over ons product, of de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. Wij vragen je vriendelijk om de klacht aan het-komt-goed.nl door te geven. Dit kan per e-mail, post en/of telefonisch. Wij bekijken de klacht, en gaan proberen die samen op te lossen.

 Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. Vervolgens reageren we binnen 14 dagen. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan laten we je dit weten.

Algemene voorwaarden

Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden als PDF-bestand:
Algemene Voorwaarden HET-KOMT-GOED.nl, PDF, 365 Kb

Om dit PDF bestand te lezen heeft u een programma als Adobe Acrobat Reader nodig.

Het komt goed poster

Onze poster actie. Waarom?

De afgelopen weken hebben we het COVID-19 virus overal ter wereld zien toeslaan. En ook in Nederland. Wat een impact heeft dit op iedereen, van jong tot oud van arm tot rijk. Wat een bizarre situatie! Wij vroegen ons af: kunnen we de negatieve spiraal waar we in terecht zijn gekomen, samen proberen om te draaien? En er ontstond een idee. We hebben een poster ontwikkeld, die positiviteit ‘rondstrooit’. Onze challenge is om deze poster bij elk huishouden in Nederland achter het raam te krijgen. Zo verspreiden we de boodschap ‘Het komt goed’. Want: ook al is het nu moeilijk, het komt echt goed, als we er samen in geloven, en samen de instructies van de overheid te volgen.